Това е групата за превод на български език за различните проекти намиращи се в Launchpad.

Групата е част от "The Launchpad Translators group" (https://translations.launchpad.net/+groups/launchpad-translators) и е създадена с цел събиране на всички желаещи да участват в превода на български език на едно удобно място.

Призоваваме всички преводачи на български от Ubuntu, Debian, Fedora, GNOME, KDE, Mozilla, OpenOffice.org и всички останали проекти да се присъединят към нас, за да може усилията по преводите да се координират по-удобно.

Всеки който има желание, време, умения и възможност за превод на български език е добре дошъл в тази група.
Членството в групата е "модерирано", като целта на модерацията е по-скоро да се избегнат неприятни технически грешки при превода на даден проект.
Тъй като приемаме, че искането Ви за присъединяване към групата е проява на желание за помощ и проява на налична квалификация за осъществяване на тази помощ, желаещите да се присъединят към нас се приемат безусловно, освен в случаите когато са доказали категорично нездравословно и неадекватно поведение спрямо останалите членове на групата или спрямо членове на Launchpad като цяло.

Ако ви е необходимо въведение или обща помощ при процеса на превод, моля първо се консултирайте с документацията тук: https://help.launchpad.net/Translations/Guide

Моля, при трудности при превода на термин(и), се консултирайте с другите членове на групата или проверете терминологичния речник на Михаил Балабанов на адрес http://m-balabanov.hit.bg (тази връзка е препоръчителна за всички преводачи, тъй като съдържа съвети за превода на софтуер като цяло).

Дискусиите и координацията на група ще се осъществяват чрез мейлинг листа тук.

Моля не забравяйте, че сте тук по собствено желание и групата не е място за демонстрация на превъзходство във възможностите и уменията, а място за подпомагане на *nix общността.

Координатор на групата в момента е (Team's Coordinator): PhobosK (https://launchpad.net/~phobosk)

This is the team of all Bulgarian translators of Launchpad.

Team details

Email:
Log in for email information.
Owner:
PhobosK
Created on:
2011-06-04
Languages:
English
Membership policy:
Moderated Team

All members

You must log in to join or leave this team.

Latest members

Mailing list

mail lp-l10n-bg@lists.staging.launchpad.net
Policy: You must be a team member to subscribe to the team mailing list.
email View public archive
team View subscribers

Subteam of

“Launchpad Bulgarian Translators” is a member of these teams: