Welcome to the teampage for Launchpad Dutch Translators. The rest of the page is in Dutch

Welkom op de pagina van Launchpad Dutch Translators. Het doel van dit team is het vertalen van projecten die hun vertalingen via Launchpad laten lopen. Omdat Launchpad Dutch Translators een officieel onderdeel is van Launchpad Translators mogen leden van dit team ook aan projecten werken waarbij de Launchpad-permissions op 'restricted' of 'structured' zijn ingesteld. Omdat leden van dit team 'verhoogde' rechten op Launchpad hebben is het een moderated team, wat inhoudt dat mensen niet zomaar lid kunnen worden van het team, maar toegelaten moeten worden.

Lid worden van het team is eenvoudig, maar er gaat wel wat tijd overheen. Als je lid wilt worden kun je eenvoudigweg een e-mail naar de lijst sturen waarin je je kort voorstelt. Vervolgens kun je aan de slag gaan met een project naar keuze en daarvoor suggesties indienen. Deze suggesties worden dan door de bestaande leden nagekeken waarna je feedback krijgt. Als de kwaliteit van de vertalingen hoog genoeg is word je toegelaten tot het team en kan je direct vertalingen doen.

Momenteel gebruiken we de wikipagina van Ubuntu-dutch-translators als referentie omdat daar al veel informatie in staat.
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Vertaalteam/Naslag/Startersgids#WerkenmetLaunchpad
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/Vertaalteam/Startersgids-Vertaaltips

Daarnaast is er een speciaal open team op launchpad waarmee je de mailinglijst kunt volgen, het is aanbevolen om je voor dat team aan te melden: https://launchpad.net/~lp-l10n-nl-ml

Op zoek naar iets om te vertalen? Ga naar onze statuspagina en zet je naam bij een van de pakketten!
http://wiki.ubuntu-nl.org/community/lp_vertaalteam

Team details

Email:
Log in for email information.
Owner:
Redmar
Created on:
2009-09-08
Languages:
Dutch, English (United Kingdom)
Membership policy:
Moderated Team

All members

You must log in to join or leave this team.

Latest members

Pending approval

Mailing list

mail lp-l10n-nl@lists.staging.launchpad.net
Policy: You must be a team member to subscribe to the team mailing list.
email View public archive
team View subscribers